KÜÇÜKKAVUKÇU "MİNNETTARIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli ilçe Başkanı Mehmet Küçükavukçu 5 Aralık Türk Kadınımıza Seçme ve seçilme ve Seçilme hakkının verilişi nedeni bir `basın` açıklaması yayınladı.

yasaruz

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli ilçe Başkanı Mehmet Küçükavukçu 5 Aralık Türk Kadınımıza Seçme ve seçilme ve Seçilme hakkının verilişi nedeni bir basın açıklaması yayınladı.

Küçükkavukçu “ Cumhuriyetimizin yükselişi kadın ve erkeğin eşit koşullarda toplumsal hayata katılmasıyla aydınlanacaktır.Ülkemizde birçok gelişmiş ülkeden önce kadınına seçme, seçilme hakkı kazandırılmıştır.Başta Mustafa Kemal Atatürk üzere bu karara imza atan TBMM üyelerini rahmet ve minnetle anıyoruz. Kadın toplumun yaşamını şekillendiren en önemli yapı taşıdır. Kadınlarımız geçmiş yüzyıllardan günümüze kadar üzerine düşen bütün görevleri üstün başarıyla yerine getirmiştir. Ülkemizde sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi kapıların, kadınlara yeteri kadar açılmadığını üzülerek görüyoruz. Kadınlarımızın hak ettikleri değerlere ulaşabilmesi dileklerimle Kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 82.yılını kutluyorum” dedi.
olmak

KORKUTELİ HABERCİSİ BAŞLIYOR

SESLİ MASALLAR BAŞLADI

BAHÇELİ SEÇİM İSTEDİ

İŞLEK’TEN ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

KORKUTELİ BELEDİYE SPOR PUAN DURUMU

YORUMSUZ

KORKU TRENİ

EMANET ÇİÇEKLE BAHAR GELMEZ

SPOR VE SİYASET

3 Bin Aslında 19 Binden Büyüktür

SİYASET ASLINDA MATEMATİKTİR

BİZ BİRLİKTE KAYBEDECEĞİZ

7 KASIM BOZOVA'DA

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

FACEBOOK SAYFAMIZ

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE

YAŞAR UZ KÖŞE YAZISI

İLAN VE REKLAMLAR İÇİN